tiistai 15. lokakuuta 2013

 
Buenos Dias!
 
Eilinen päivä meni yllättävän helposti kuitenkin, vaikkei juoksevaa vettä ollutkaan. Tein tosin muutaman kerran "Beanit", kun unohdin asian. Tarkottaen siis, että avasin hanan ja se pieni vähä vesi mikä oli ulos tullakseen roiskahti paineella vaatteiden päälle. No mutta nyt asia on kunnossa. Päivän nopeuteen vaikutti myös se, että tulin vasta aika illalla yhdeksän aikoihin kotiin.
 
 
 
 
Iltapäivällä oli ryhmätapaaminen kansainvälisen kaupan ryhmän  kanssa. Meni hyvin ja saimme jaettua vastuualueet ja muutenkin pääsimme kaiken kaikkiaan eteenpäin. Nuori tyttö ei tosin ollut taaskaan paikalla. Nyt lähipäivinä pitää selvittää onko hän mukana ryhmässä vai ei.
 
Koulun jälkeen eilen oli tapaaminen espanjalaisen naisen "D:n" kanssa, joka opettaa minulle espanjaa minä hänelle englantia. Eli Intercambio. Tapassimme viiden aikoihin jälleen vakkaripaikassa Maria Cristinassa, Corte Ingelesin edessä. Olin tosin etuajassa, niin kerkesin sitä ennen käymään CI:ssä sisälläkin. Ihan mielettömän hienoa muuten oli sisällä, ja vaikka mitä huippumerkkejä...ja paljon vartioita. Tuli jopa vähän alipukeutunut olo, jotenkin niin hienoa sisällä oli ja hinnatkin sen mukaiset :)

 
D:n kanssa vierähti nopeasti kolmisen tuntia, kävimme kahvilassa ja juttelimme luontevasti mitä mieleen juolahti ja myös suunnitellummin tietyistä aiheista. Tämänlainen kielen oppiminen on todella tehokasta. D on muuten pätevä opettajakin, joten olen hienoa, että hän haluaa opiskella kanssani! Tulemme muutenkin hyvin juttuun niin ei tunnu työltä.
D ja päivän virheeni, jotka kävimme lopuksi läpi. Häneltä on muuten lupa kuvan julkaisuun...:)


Menin vielä lähikaupan kautta kotiin. Tuli eräs suomalainen ystävä täältä mieleen, kun näin tämän Nutella mainoksen. En ole itse täällä vielä maistanut, mutta kuulemma on koukuttavaa tämä suklaalevite..ehkä on parempi etten pääsekkkään Nutellan makuun???

 
Päädyin syömän "Tu Noviota" lukuunottamatta terveellisen myöhäisen illallisen ja sain Laurasta seuraa ja vaihdoimme päivän kuulumiset. Vesikin rupesi kymmenen aikoihin illalla toimimaan jälleen normaalisti.




Mukavaa päivää teille, tässä lyhyt päivitys tällä kertaa. Olen lähdössä kohta luennolle ja illaksi on ohjelmaa luvassa :) Niistä myöhemmin :)


 
                                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti