maanantai 13. tammikuuta 2014

Cycling!

Liikunta on kyllä onnellisuuden salaisuus. Se tunne kun on fyysisesti antanut kaikkensa on mielettömän hyvä. Mieli saa lepoa. Sellainen sananlasku onkin, että kun kroppa on väsynyt lepuuta mieltä ja toisinpäin :)

Menin tänään normaalisti BodyPump -tunnille aamulla. Minulla on noin puolen tunnin kävelymatka sinne, mistä saa kivan alkulenkin. Suoraan jos voisi kävellä niin matka kestäisi vain puolet, mutta alue on aidattua ympärillä POLO clubin johdosta, joten olen nyt parin epäonnistuneen oikoreitti-kokeilun jälkeen hyväksynyt asian, ja kiltisti kävelen UB sporttiin jumppaamaan pidemmän kävelylenkin mukaisesti. Niin olin sanomassa, tänään olin menossa BodyPumppiin, mutta olikin espanjalaisesti yllättävä aikataulumuutos. BodyPump oli ollut juuri ennen. Katselin harmistuneena loppuvenyttelyitä kun saavuin saliin. Ohjaaja kertoi, että Cycling ja BodyPump olivat vaihtaneet paikkaa tjtn. Nyt olisi vain BodyBalance tunti tai Cycling. Ohjaaja yritti saada minua Cycling tunnin sijaan Balanceen, muttta en Jooga henkisistä tunneistä oikein koskaan ole tykännyt.

Sanoin hänelle siis että haluan Cycling tunnin kiitos :) Ketään muita ei sitten tullutkaan, sain ihan personal training-tunnin. Ohjaaja ei puhunut englantia kuin muutamia sanoja, niin espanjaksi mentiiin. Sanavarasto joka on tarpeellinen liikuntaharrastuksissa ei ole mulla ihan hallussa, mutta näillä tunneilla on väkisinkin oppinut. Cycling tunti oli alusta saakka aika raskas ja puolessa välissä mietin...NEVER AGAIN, kun tästä selviän. Mutta loppua kohden tapahtui jotain...Pakotin itseni jatkamaan ja rupesi tuntumaan hyvältä ja energiseltä! Lopputulema on, että aion mennä huomenna uudestaan tunnille :D Oli siis kiva, että sattuman kautta kokeilin uutta tuntia!

Normaalisti käyn vain BodyCompact (lempparini), BodyPump ja Zumba-tunneilla. En olisi varmaan tohtinut täällä kokeilla tota tsygäilyä, ilman tätä sattumaa. On näyttänyt niin raskaalta kun olen omia tuntejani odottaessa nähnyt. Olihan se huippuraskasta, ohjaaja joka oli superhyvässä kunnossa oli hiestä märkä. Itse en hirvesti koskaan hikoile, vaikka kaikkeni annoin. Seurauksena tosin oli se, että päänsärkyä tuli tunnin jälkeen, ja on vieläkin. En varmaan juonut tunnin aikana tarpeeksi.

Päivitykseni punainen lanka; uusien asioiden kokeileminen  rohkeasti kannattaa! Tosin itse en rohkeudella vaan sattumalla päätynyt tätä kokeilemaaan...mutta silti ymmärrätte pointin :.)
Kannattaa myös vaihdossa ollessaan hyödyntää yliopiston tarjoamia liikuntapalveluita (edullisempia kuin muut liikutakeskukset yleisesti). Liikkumalla saa niin mielettömän hyvän ja rennon mielen jälkikäteen, vaikka tunneilla joutuukin vähän kipua sietämään :)

Tosin ehkä vähän liian rennon? Nyt pitäisi lukea tenttiin joka on perjantaina. Vielä on monta vaikeaa tenttiä edessä, joista läpipääsy ei ole itsestäänselvyys. ITT tentin toinen mahdollisuus oli ollut viime viikolla, mutta WOM ei ollut saavuttanut minua. Epäreilua, että asiasta ei tiedotettu yleisesti ollenkaan (opettaja ei käytä oikein nettiä ollenkaan, ei ole virtuaalista oppimisympäristö kuten muissa kursseissa). Lähetin julkisen sektorin opettajalle yksinkertaisen kysymyksen milloin ja missä tentti on. Kesti kolme viestiä kun sain selville melkein kaiken. Tosin vielä puuttuu tieto missä rakennuksessa tentti on ja minkälainen tentti tulee olemaan.

 Olen oikeasti todella stressaantunut noista tenteistä, mutta liikunnan johdosta, ei se stressi tunnu oikeastaan :)

Liikunnan täytteistä tammikuuta.

Enää 20 päivää niin palaan Suomeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti